Ρομά έκλεισαν τις γραμμές στην Λάρισα για τον θάνατο του 10χρονου

Σε συμβολική κατάληψη των γραμμών του ΟΣΕ, σε σημείο που αυτές περνούν μέσα από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης,

0 256

Σε συμβολική κατάληψη των γραμμών του ΟΣΕ, σε σημείο που αυτές περνούν μέσα από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης,

Σε συμβολική κατάληψη των γραμμών του ΟΣΕ, σε σημείο που αυτές περνούν μέσα από τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής εκατοντάδες ρομά, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους μετά τον πρόσφατο χαμό ενός δεκάχρονου παιδιού που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία.

Από τη σημερινή κινητοποίηση δεν έλλειψε η ένταση, στο σταθμαρχείο του ΟΣΕ στο ύψος της οδού Αγιάς, ενώ περίσσευε ο θυμός στα πρόσωπα και τα λόγια των ρομά κάθε ηλικίας που ζητούσαν να υπάρξει επιτέλους λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους.

Στο σημείο της κατάληψης βρέθηκε από την αρχή ο Δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος συνοδευόταν από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Ειδικότερα για το πρόβλημα των γραμμών, επανέλαβε ότι θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να έρθει στο ίδιο σημείο εκπρόσωπος του ΟΣΕ, για να ακούσει από τους ρομά τα προβλήματα και να αποκτήσει προσωπική άποψη για την κατάσταση, ξέχωρα από το τι θα συμβεί τελικά με το συνολικότερο πρόβλημα των γραμμών που περνούν μέσα από την πόλη.

Πηγή: onlarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.