Πύργος – Αγιοφυλλικός 4 – 0

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, ιδίως στο Α΄ μέρος του αγώνα, o Πύργος  δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει εντός έδρας την αντίσταση του Αγιοφυλλικού και να φιλοδωρήσει τους φιλοξενούμενους  με 4 γκολ (4 – 0), κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β1 Κατηγορίας.

0 343

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, ιδίως στο Α΄ μέρος του αγώνα, o Πύργος  δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει εντός έδρας την αντίσταση του Αγιοφυλλικού και να φιλοδωρήσει τους φιλοξενούμενους  με 4 γκολ (4 – 0), κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β1 Κατηγορίας. Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, ιδίως στο Α΄ μέρος του αγώνα, o Πύργος  δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει εντός έδρας την αντίσταση του Αγιοφυλλικού και να φιλοδωρήσει τους φιλοξενούμενους  με 4 γκολ (4 – 0), κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β1 Κατηγορίας.

Η ομάδα του Πύργου  είχε ένα εκρηκτικό  τέταρτο, διάστημα, κατά το οποίο είχε καταφέρει ήδη να πάρει αέρα δύο τερμάτων (13΄,  και 21΄), όπου έληξε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο  και  με συντηρητικούς ρυθμούς κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του με δυο ακόμη γκολ, στο 60΄ και  στο 73΄ με πέναλτι.
Το τελικό αποτέλεσμα απεικονίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία ο Πύργος  ήταν το απόλυτο αφεντικό και οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν απλώς σε παθητικό ρόλο, επηρεάζοντας τους κατά πολύ, ιδίως μετά το 2-0.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μπαϊρακτάρη.
Αγιοφυλλικός  (Κέφος Γιάννης ): Τάμπας, Ψαρής, Νικολάου (54′ Πορτίκας), Ντίνας, Γκούμπλιας, Κέφος Σ., Τρέλλης, Κέφος Π.( 45 Κατσιαμάνης ),  Μαρτζάκλης, Αργυρόπουλος ( 65 Μπέλλος ), Μησιάρης.

 

Πύργος - Αγιοφυλλικός 4 - 0

Πύργος - Αγιοφυλλικός 4 - 0

Πύργος - Αγιοφυλλικός 4 - 0

Πύργος - Αγιοφυλλικός 4 - 0

Παρών στο γήπεδο πάιχτες και παράγοντες ομάδων της περιοχής. Στη φωτο ο Δημ. Παπαγεωργίου της Κρύας Βρύσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.