Πυξ Λαξ – Ξανά μαζί για πέντε συναυλίες

Οι «Πυξ Λαξ» – αν και χωρίς τον Μάνο Ξυδούς που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας – επανενώνονται μουσικά για πέντε συναυλίες αυτό το καλοκαίρι.

0 125

Οι «Πυξ Λαξ» – αν και χωρίς τον Μάνο Ξυδούς που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας – επανενώνονται μουσικά για πέντε συναυλίες αυτό το καλοκαίρι.

Οι «Πυξ Λαξ» – αν και χωρίς τον Μάνο Ξυδούς που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας – επανενώνονται μουσικά για πέντε συναυλίες αυτό το καλοκαίρι. Για την επιστροφή «ενός θρυλικού συγκροτήματος» κάνει λόγο η πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ η Didi Music, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park.
Επανένωση προσωρινή λοιπόν και εξαιρετικά σύντομη, ειδικά για το καλοκαίρι. Μακριά από κάθε αίσθημα νοσταλγίας οι συναυλίες θα αποτελέσουν ένα συντροφικό «ταξίδι» για όλους τους φίλους του συγκροτήματος.

Οι Πυξ Λαξ ήταν ελληνικό μουσικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1989, εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1990, και διαλύθηκε το 2004 κλείνοντας με συναυλίες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας και Μάνος Ξυδούς. Η υπόλοιπη μπάντα ήταν οι Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκος Γιαννάτος, Δήμητρα Καραμπεροπούλου, Άλκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Σπυρόπουλος (παλιότερα Σπυριδούλα) & Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κανελλόπουλος (αργότερα Domenica).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.