Προβολή Ταινίας στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

0 592

Και αυτό το καλοκαίρι ο αύλειος χώρος της Βιβλιοθήκης μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά! Η Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το Δήμο Μετεώρων διοργανώνουν δωρεάν προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους. Οι προβολές ξεκινούν την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. με την παιδική ταινία “Ψυχρά κι Ανάποδα 2”, ενώ μια μικρή έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους, αφού θα έχει δωρεάν Ποπ κορν για όλους!

Ακολουθώντας αυστηρά τις συστάσεις της Κυβέρνησης και τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, επιτρέπεται η είσοδος σε 50 άτομα, χωρίς προεγγραφή. Ώρα προσέλευσης για το κοινό 8:30 μ.μ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Οι αλήθειες για το παρελθόν την περιμένουν καθώς η ίδια τολμά προς το άγνωστο—στα μαγεμένα δάση και τις σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Οι απαντήσεις την καλούν, αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το βασίλειό της. Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο μα και συναρπαστικό ταξίδι ταυτόχρονα. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα, η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της ήταν υπερβολικά δυνατές για αυτόν τον κόσμο. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα 2, θα πρέπει να ελπίζει ότι είναι αρκετές.

Διάρκεια: 103′ 

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

 

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα διασκεδαστικό βράδυ Κυριακής!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr