Προβληματισμός της ΠΑΕ Τρίκαλα για τη διαιτησία της Κυριακής στη Βέροια

Μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΠΟ για τρίτη συνεχόμενη φορά αγνοεί αίτημα της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

0 106

Μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΠΟ για τρίτη συνεχόμενη φορά αγνοεί αίτημα της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΠΟ για τρίτη συνεχόμενη φορά αγνοεί αίτημα της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Η  ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ζήτησε να ορισθεί αξιολογημένος διαιτητής για το μεγάλο ντέρμπυ της Κυριακής.
Στον  αγώνα Βέροια – Τρίκαλα, όρισαν διαιτητή Γ΄Εθνικής ο οποίος μάλιστα κατάγεται από τη Μακεδονία και συγκεκριμένα από τη Θεσαλονίκη.
Αν μη τι άλλο η κίνηση αυτή αφήνει να εννοηθούν πολλά. Ας πάρει η διοργανώτρια αρχή τα μέτρα της και ας μας απαντήσει, αν θέλει στο χώρο υγιή και σοβαρά σωματεία και όχι ομάδες εμπλεκόμενες σε παρασκήνιο.
Ομάδα που για να φτιαχτεί και για την οποία χρειάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και η οποία έχει στο πλευρό της δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους, δεν μπορεί να αδικείται από την διαιτησία σε παιχνίδια.
Συνέβη με  Μακεδονικό, Βισαλτιακό, Κοζάνη, ματς στα οποία χάθηκαν βαθμοί εξαιτίας της απειρίας των  νεαρών διαιτητών οι οποίοι επηρεάζονται από έδρες κλουβιά και έχουν ως συνέπεια να αλλοιώνονται αποτελέσματα μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Είναι χαρακτηριστικά τα γεγονότα που συνέβησαν στα ημίχρονα των αγώνων, όπου παράγοντες των αντιπάλων σωματείων, τρομοκράτησαν τους διαιτητές μέσα στα αποδυτήρια και το 50-50, έγινε 80-20. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητήσαμε και για την Κυριακή αξιολογημένο και έμπειρο διαιτητή.
Να θεωρήσουμε πως στον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή για τον αγώνα της Κυριακής, έγινε απλά ένα λάθος και δεν συνέβη εσκεμμένα.
Να υπενθυμίσουμε βεβαίως εδώ, ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε εκδώσει  ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του συγκεκριμένου ρέφερι για το παιχνίδι με την Βέροια.
Σαν ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δεν θέλουμε την εύνοια της διαιτησίας και δεν μας ενδιαφέρει. Θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπονοούμενα και σκιές.
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα απευθυνθεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο, για τον οποίο γνωρίζουμε ότι έχει  αγνές και καθαρές προθέσεις και προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το κατά πόσο έχει περάσει την φιλοσοφία του στις επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι το ζητούμενο.
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να προκαταλάβουμε γεγονότα και καταστάσεις. Θέλουμε απλά ίση αντιμετώπιση”

ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΜπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.