Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα στα Μετέωρα για το Your Thoughts On Greece

0 548

“Μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα, εδώ στην πόλη μας, την Καλαμπάκα, και οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν εξόρμηση στα Μετέωρα για ακόμα μια φορά, και να συνομιλήσουν με ανθρώπους από όλο τον κόσμο στα πλαίσια του πετυχημένου πανελλήνιου πρότζεκτ, στο οποίο είμαστε μέλη εδώ και 2 χρόνια, #Your_Thoughts_On_Greece!!!

Τουρίστες από Γερμανία, Καναδά, Γαλλία, Ισραήλ, Πολωνία, Ιταλία και πολλές άλλες χώρες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των μαθητών μας και έδωσαν μίνι συνεντεύξεις σχετικά με τις σκέψεις τους για την Ελλάδα (Your thoughts on Greece).

Εκτός από το προκαθορισμένο ερωτηματολόγιο, οι τουρίστες αυτή τη φορά απάντησαν και σε ενα quiz γνώσεων, με ερωτήσεις που αφορούν στην Ελληνική κουλτούρα και ιστορία καθώς και σε καθημερινές ελληνικές συνήθειες.

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε τις γνώσεις και το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα.

Όπως κάθε φορά, ετσι και σήμερα μας αποχαιρέτησαν με χαμόγελο και ενθουσιασμό, τονίζοντας πόσο καλά χειρίζονται την Αγγλική Γλώσσα οι μαθητές μας, καθώς και την αυτοπεποίθηση και ευχέρεια λόγου που έχουν, ενώ εμείς τους προσφέρουμε παραδοσιακά ελληνικά κεράσματα.

Το Your thoughts on Greece ήρθε στην πόλη μας για να μείνει. Ραντεβού στην επόμενη εξόρμηση!!!

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.