Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα: Homework τώρα και στην Καλαμπάκα – Για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Homework και στην Καλαμπάκα. Homework: Κέντρα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

0 175

Homework και στην Καλαμπάκα. Homework: Κέντρα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Homework και στην Καλαμπάκα.

Homework: Κέντρα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ελάτε να διαβάσουμε μαζί τα μαθήματα για το σχολείο εντελώς δωρεάν για 3 εβδομάδες από 13/3/2017 έως 31/3/2017 σε ένα εντελώς ανακαινισμένο χώρο ζεστό και μοντέρνο ιδανικό για υπέροχο και άνετο διάβασμα με έμπειρους εκπαιδευτικούς!

Ζιώγα Ξανθή – Μάντζιου Εβίτα

Βενιζέλου 10 ( Δίπλα στο ξενοδοχείο Edelweiss ) Καλαμπάκα

Τηλέφωνο: 2432022740

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

 

Τι είναι το Κέντρο Μελέτης Homework;

«Διαβασμένα παιδιά, ευχαριστημένοι γονείς«

Για τους περισσότερους γονείς, η μελέτη του παιδιού τους είναι μια εξουθενωτική εμπειρία. Σπαταλούν τον λίγο κοινό χρόνο που έχουν με το παιδί τους, αποκλειστικά με τη σχολική μελέτη και μάλιστα σε κλίμα πίεσης, αντί να συζητούν, να παίζουν και να διασκεδάζουν. Η σύγκρουση γονιού – παιδιού, στερεί από το παιδί σημαντικά συναισθηματικά εφόδια και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογενειακή λειτουργία. Γι΄αυτό τον λόγο, το έργο των κέντρων μελέτης Homework είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στα Homework αναλαμβάνουμε την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια, να επιστρέψουμε το παιδί στο σπίτι, καλά διαβασμένο και προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Έτσι το παιδί θα έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, για να παίξει, να ασχοληθεί με τα hobbies του και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την οικογένεια και τους φίλους του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.