Πρότυπη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στα Τρίκαλα

Η πρότυπη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης Meteora NEPHROLIFE ενημερώνει:

0 1,036

Η πρότυπη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης Meteora NEPHROLIFE ενημερώνει:

Η πρότυπη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης Meteora NEPHROLIFE ενημερώνει:

1. Η Meteora NEPHROLIFE είναι μια τρικαλινή σύγχρονη μονάδα στο χώρο της αιμοκάθαρσης και έχει αδειοδοτηθει με την υπ.αριθμ. 1258/05-04-2016 βεβαίωση λειτουργίας.

2. Η Meteora NEPHROLIFE λειτουργεί στο 7ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρικάλων –Καλαμπάκας σε σύγχρονες και πιστοποιημένες με ευρωπαϊκές προδιαγραφές εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού 800 μ2. Η υψηλή αισθητική, η διαλειτουργικότητα των χώρων και ο τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτει, εξασφαλίζει την άνετη και ευχάριστη διαμονή των αιμοκαθαιρόμενων αλλά και των συνοδών τους.

3. Η Meteora NEPHROLIFE έχει συμβληθεί με τον ΕΟΠΠΥ από 1/08/2016 και εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της βάσει της υπ.αριθμ Γ3β/ΓΠ/οικ.57299 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ2353/Β/28.7.2016).

4. Οι νοσηλευόμενοι στην Meteora NEPHROLIFE λαμβάνουν κανονικά τα προβλεπόμενα από την κειμένη νομοθεσία έξοδα μετακίνησης , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με τις λοιπές δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες.

5. H Meteora NEPHROLIFE έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας (μηχανήματα on-line αιμοκάθαρσης τελευταίας γενιάς NIKΚISO DBB 07) και χρησιμοποιεί ευρωπαϊκά φίλτρα.

6. Η Meteora NEPHROLIFE έχει στελεχωθεί με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο εποπτεύεται από τον επιστημονικό διευθυντή της Νικόλαο Τσιάνα, ειδικό νεφρολόγο με πολυετή εμπειρία ως πρώην συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Οι προσφερόμενες ιατρικές υπηρεσίες συμπληρώνονται από ομάδα καρδιολόγων και παθολόγων, από πνευμονολόγο, καθώς επίσης και από τις υπηρεσίες του Διαγνωστικού Κέντρου Euromedica

7. H Meteora NEPHROLIFE είναι από τις λίγες μονάδες που εφαρμόζουν πρωτόκολλα υψηλών προδιαγραφών, ενώ έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 από διεθνή αναγνωρισμένο φορέα. Έχει δε κινήσει, μέσω συμβούλου, τη διαδικασία πιστοποίησης ιατρικών υπηρεσιών TEMOS η οποία εστιάζει στη διαχείριση του διεθνή ασθενή (international patient) αλλά και τον ιατρικό τουρισμό (medical tourism)

8. Η Meteora NEPHROLIFE είναι διασυνδεδεμένη με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων βάσει της υπ.αριθμ. Γ3β/ΓΠ/οικ.29198 απόφασης του υπουργού υγείας και για αυτό το λόγο καταβάλει σε αυτό το 5% των εσόδων της. Εξυπηρετεί τους ασθενείς της όλο το εικοσιτετράωρο με το εξοπλισμένο ασθενοφόρο που διαθέτει και με τη συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού της προσωπικού

9. Η Meteora NEPHROLIFE στο σύντομο χρόνο της λειτουργίας της είχε την ικανοποίηση να δει τον πρώτο αιμοκαθερόμενο νοσηλευόμενό της να προχωρά σε επιτυχή μεταμόσχευση.

Η ασφάλεια, η ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και η εξατομικευμένη προσέγγιση και φροντίδα των ασθενών αποτελούν υψηλή προτεραιότητα της Meteora NEPHROLIFE.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.