Πρωτοτύπησε και πάλι η γνωστή συγγραφέας Ιωάννα Χαρμπέα!

0 1.098

Στα γενέθλια της μικρής Κωνσταντίνας που έγιναν το Σάββατο το απόγευμα σε ένα θαυμάσιο καταπράσινο χώρο βρέθηκε  η γνωστή συγγραφέας Ιωάννα Χαρμπέα και  αφηγήθηκε σε παιδιά και γονείς το νέο της παραμύθι με τίτλο ο Δρακουλάκος και η Αστερίτσα που κυκλοφόρησε επίσημα πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις Ηλιαχτίδα.

Είναι πολύ όμορφο τα παιδιά να μεγαλώνουν με παραμύθια το συγκεκριμένο μάλιστα ξεκινούσε την ιστορία με την  ταυτόχρονη  γέννηση του Δρακουλάκου και της Αστερίτσας που παρόλο που γεννήθηκαν σε  δύο διαφορετικούς κόσμους έμελε να συναντηθούν και να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Το παραμύθι αναφέρεται στην αγάπη , στη φιλία , την απώλεια και τη διαφορετικότητα . Περνάει μηνύματα με ηθικές αξίες στα παιδιά.

Η συγγραφέας ως κοινωνιολόγος που είναι θέλει να διδάξει τις κοινωνικές αξίες μέσα από τα παραμύθια!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την ανάγνωση η δε μικρή εορτάζουσα εκδήλωσε την επιθυμία να υπογράψει και εκείνη μαζί με τη συγγραφέα τα παραμύθια και ευελπιστεί όταν μεγαλώσει να γίνει και εκείνη συγγραφέας!

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα με πρωταγωνιστές τα παιδιά που αποτέλεσε την απαρχή για το ταξίδι του νέου βιβλίου της κα. Χαρμπέα.

Της ευχόμαστε καλοτάξιδο και να φτάσει ως τον κόσμο των αστεριών που περιγράφει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr