Πρωτότυπη διακόσμηση κήπου με πέργκολες από Metaform

Τώρα που άνοιξη σας έχει αλλάξει τη διάθεση, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον κήπο σας!

0 900

Τώρα που άνοιξη σας έχει αλλάξει τη διάθεση, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον κήπο σας!

Τώρα που άνοιξη σας έχει αλλάξει τη διάθεση, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον κήπο σας!

Να φυτέψετε καινούργια φυτά, να διώξετε ό,τι δεν χρειάζεστε και να αγοράσετε καινούργιες κατασκευές που θα εκτινάξουν την αισθητική και την πρακτικότητα στα ύψη.

Ένα από αυτά τα νεόφερτα που θα αλλάξουν τον χώρο σας είναι και οι πέργκολες. Είτε είναι μικρός είτε είναι μεγάλος ο εξωτερικός σας χώρος υπάρχουν σχέδια και μοτίβα που μπορούν να ταιριάξουν τέλεια στον χώρο σας, κάνοντας τον κήπο, το στέκι σας μέχρι τα μέσα φθινοπώρου.

Η Metaform γίνεται σύμμαχός σας και σας προσφέρει εγγυημένες λύσεις με πέργκολες από επιλεγμένα υλικά, άριστη τεχνογνωσία και καινοτομία στην σκίαση.

Δείτε μερικά από τα καινούργια σχέδια και επιλέξτε το δικό σας παρακάτω:

pergkola2

Βελτιωμένη αισθητική με πτυσσόμενη οροφή που ρυθμίζει στα μέτρα σας τη σκίαση και την κάλυψη. Εγγυημένη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το όνομα αυτής: Magna.

pergkola3

Αν χρειάζεστε πέργκολα με πρωτοποριακό σύστημα ανύψωσης και επαγγελματικού τύπου αισθητική, επιλέξτε την Top Star, που αποτελείται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου, απαράμιλλης αντοχής.

Προτάσεις διακόσμησης κήπου με πέργκολα

Φέρτε τα μέσα…έξω!

Από οποιοδήποτε υλικό και αν αποτελείται το σύστημα σκίασής σας, μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο «σπιτικό» αν επιλέξετε να φωτίσετε την περιοχή κάτω από την πέργκολα με ένα φωτιστικό ίδιων υλικών με την πέργκολα.

Ακούστε το τρεχούμενο νερό

Παρέα με τα φυτά του κήπου και την ιδανική σκίαση από τις πέργκολες, το μόνο που λείπει είναι ο ήχος του νερού. Προσφέρει ηρεμία και είναι είναι anti-stress. Ένα σύστημα μικρού συντριβανιού θα σας αποζημιώσει. Αγοράστε το!

Βρείτε στη Metaform την κατάλληλη πέργκολα για τον χώρο σας!

Μετά την εξειδικευμένη και εξατομικευμένη έρευνα οι τεχνίτες μας θα δας δώσουν προσεγγιστικά την προσφορά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.