Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο Κουφοντίνας

0 530

Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς πήρε νέα 4ημερη άδεια από το συμβούλιο των αγροτικών φυλακών του Βόλου και επιπλέον (βάσει του νόμου) 2 ημέρες για τα οδοιπορικά της μετάβασης του στην Αθήνα και της επιστροφής του στις φυλακές.

Αύριο αναμένεται να ανοίξει η πόρτα των φυλακών για τον καταδικασθέντα σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη αρχηγικό μέλος της «17Ν».

Υπενθυμίζεται ότι από το φθινόπωρο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει 4 διήμερες αδειες και αυτή είναι η 2η τετραήμερη άδεια του.

Η νέα άδεια δόθηκε ακριβώς δυο μήνες μετά την προηγούμενη με το σκεπτικό ότι ο Δ. Κουφοντίνας πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου (σ.σ επαγγελματικής αποκατάστασης και οικογενειακής επανασύνδεσης) και λόγω της καλής χρήσης των προηγούμενων αδειών του.

Νομικοί εκτιμούν δεδομένο ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα συνεχίσει να απολαμβάνει την ολιγοήμερη ελευθερία του κάθε δύο μήνες, εφόσον δεν υποπέσει σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα εντός των φυλακών.

thecaller.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.