Πρώτη η ΔΑΚΕ στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων

0 532

Πρώτη δύναμη και με διαφορά αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων για την ανάδειξη νέων προσώπων στα όργανα του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών.

Όπως κατέγραψε το TV.10.gr, σύμφωνα τα αποτελέσματα ψklaήφισαν 812 μέλη και υπήρξαν 22 λευκά και 18 άκυρα, ενώ 772 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) έλαβε 311 ψήφους και καταλαμβάνει 4 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η Δημοκρατική Ενότητα 192 ψήφους και δύο έδρες, η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων 97 ψήφους και 1 έδρα Ανεξάρτητες Αυτόνομες Αγωνιστικές Ριζοσπαστικές Ενώσεις Π.Ε. Τρικάλων 79 ψήφους και 1 έδρα, και η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 93 ψήφους και 1 έδρα.

Εκλέγονται από τη ΔΑΚΕ για το Διοικητικό Συμβούλιο οι Χρήστος Τρικάλης με 231 ψήφους, Ταμπακά Όλγα με 124 ψήφους, Αναγνωστοπούλου Γεωργία με 97 ψήφους και Αρσένης Αθανάσιος με 46 ψήφους.

Με τη Δημοκρατική Ενότητα οι Τσιάκαλος Γεώργιος με 96 και Αναγνώστου Βαΐα(Γιούλη) 69, με την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων είναι ο Κοκόρας Ιωάννης με 46 ψήφους, με τις Ανεξάρτητες Αυτόνομες Αγωνιστικές Ριζοσπαστικές Ενώσεις Π.Ε. Τρικάλων ο Ζώης Βασίλειος με 52 ψήφους και με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Παπασπύρου Δημήτριος με 41 ψήφους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.