Πρωταθλητής του κόσμου 2018 το βίντεο του ΕΟΤ

0 305
Η Ελλάδα με το απέραντο πράσινο, το κρυστάλλινο γαλάζιο της θάλασσας, τον υπέρλαμπρο ήλιο. Η Ελλάδα των διαφορετικών αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων. Η Ελλάδα του πολιτισμού και της μακραίωνης ιστορίας, της διασκέδασης, της φιλοξενίας, της ζεστασιάς. Η Ελλάδα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας…
Αυτή η Ελλάδα προβάλλεται στο πολυβραβευμένο βίντεο-αριστούργημα του ΕΟΤ με τίτλο «Greece: 365 – Day Destination».
Η ταινία κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε άλλες 28 για την ανάδειξη του καλύτερου τουριστικού φιλμ για το 2018.

Δείτε το βίντεο του ΕΟΤ που κέρδισε τις καρδιές των ψηφοφόρων:

Κατέλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού 136 χωρών, με σχεδόν διπλάσιες ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα. Συγκεκριμένα κατέκτησε το κορυφαίο βραβείο «People´s Choice Award World´s Best Tourism Film 2018» της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ο δημιουργός του σποτ Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και η προϊσταμένη υπηρεσίας του ΕΟΤ Αυστρίας Ελένη Μελιτά, σε ειδική τελετή απονομής στη Βιέννη.

Ο κ. Κιούκας μετέφερε τις ευχαριστίες της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Τσέγα για τη μεγάλη διάκριση της CIFFT, και κάλεσε τους παρευρισκομένους από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τους πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας 365 ημέρες τον χρόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.