Πρώτα από τον δήμαρχο και μετά…. – Η εγκύκλιος του Δημάρχου Δ. Μετεώρων

0 1,217

Η εγκύκλιος του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου που δόθηκε σήμερα προς αντιδημάρχους, υπάλληλους και ειδικούς συνεργάτες που αναφέρει τι επιτρέπεται και όχι… κάνει τον γύρο ( !!! ) και έχει ως εξής:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

1. Κανένας Αντιδήμαρχος και ειδικός συνεργάτης δεν στέλνει δελτία τύπου ή οποιοδήποτε έγγραφο προς ΜΜΕ αν δεν το δει ο Δήμαρχος. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

2. Κάθε πρωί Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνεται ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τα προβλήματα του Δήμου στον Δήμαρχο. Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι βάζουν σειρά προτεραιότητας των προβλημάτων.

3. Έγγραφα για υπογραφές Δημάρχου στις 13:00 από όλα τα τμήματα και θα τα πάρουν την επόμενη μέρα (εκτός κατ’ επειγόντων). Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

4. Κανένας υπάλληλος δεν μετακινείται αν δεν ενημερωθεί πρώτα ο Δήμαρχος γραπτώς. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

5. Κανένα υλικό δεν αγοράζεται από Αντιδημάρχους, υπαλλήλους, ειδικούς συνεργάτες αν δεν ενημερωθεί πρώτα ο Δήμαρχος γραπτώς. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

6. Τα ραντεβού του Δημάρχου κλείνονται από την ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.