Πρόσθετες πληροφορίες για την Enduroβόλτα – Enduromania 2011

Καθώς τα μονοπάτια συνδέονται και καθαρίζονται ,καθώς οι μέρες πλησιάζουν, θέλουμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την Enduroβολτα.

0 219

Καθώς τα μονοπάτια συνδέονται και καθαρίζονται ,καθώς οι μέρες πλησιάζουν, θέλουμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την Enduroβολτα.

Χώρος κατασκήνωσης

Καθώς τα μονοπάτια συνδέονται και καθαρίζονται ,καθώς οι μέρες πλησιάζουν, θέλουμε να δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την Enduroβολτα. Πρέπει να τονίσουμε πως η διαδρομή της πρώτης μέρας στο 80% περίπου ,είναι μονοπάτια, εκ των οποίων τα περισσότερα απαιτητικά και χρειάζονται κάποια εμπειρία enduro.

 

Σε πολλά σημεία της διαδρομής υπάρχουν εναλλακτικές, πιο εύκολες διαδρομές και η ενημέρωση γι’αυτές, θα γίνεται επί τόπου. Σε μερικά από τα κομμάτια της διαδρομής, τα motocross μηχανάκια μπορεί να δυσκολευτούν, για αυτό προτείνουμε μηχανάκι enduro.

Την δεύτερη ημέρα τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα, μιας και οι δρόμοι είναι λίγο περισσότεροι. Δεν παύει όμως να παραμένει απαιτητικό enduro. Στη διαδρομή θα υπάρχουν κρεμασμένες κορδέλες για σήμανση, ώστε  να μην χαθεί κάποιος, αν και βασιζόμαστε στον κανόνα της enduroβόλτας: περιμένουμε τον πίσω μας και δεν τον γεμίζουμε σκόνη… Το σημείο της κατασκήνωσης βρίσκεται σε υψόμετρο 1100μ, που σημαίνει κρύο τα βράδια, άρα ζεστά ρούχα και υπνόσακο.

Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, χωρίς ιδιαίτερο δισταγμό, κάναμε τη σκέψη να μεγαλώσουμε τη βόλτα αυτή τη φορά , προβάλλοντας την ομορφιά της περιοχής μας και σε άλλους ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον, το ENDURO. Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε  να οργανώσουμε τα πράγματα λίγο περισσότερο, βάζοντας συμμετοχή 25€ ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για:

Φαγητά, Πρωινό, Μπίρες, Κρασί, Αναψυκτικά, Μεταφορά πραγμάτων, Μεταφορά βενζίνης, Φωτογράφων μέσα σε μονοπάτια, Μουσικής, Προβολής εικόνων και video της βόλτας σε projector το ίδιο βράδυ, Αναμνηστικών Κυπέλλων, λίγων ενημερωτικών με αφίσες και internet και  σίγουρα ΟΧΙ για το Καθάρισμα και τη Σήμανση της διαδρομής, που ήδη μας έχει φάει πολύ περισσότερα, μιας και τα μονοπάτια ξεπερνούν τα 100χλμ.

Ούτως ή άλλως το κάναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε, χωρίς να μας πληρώνει κανείς γι αυτό.

Ακούγοντας λοιπόν τις απόψεις από την  πλειοψηφία των endurάδων για τη συμμετοχή των 25€ και μη θέλοντας να χαλάσουμε το φιλικό χαρακτήρα της βόλτας, επιλέγουμε να μηδενίσουμε τη συμμετοχή και να αναλάβουμε έτσι κι αλλιώς τα οποιαδήποτε έξοδα της οργάνωσης της βόλτας.

Διευκρινίζουμε λοιπόν ότι τα φαγητά θα πληρωθούν το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο κατασκήνωσης, από τον καθένα σε αναλογία και από τα παραπάνω σίγουρα ισχύει το αναμνηστικό κύπελλο και η μεταφορά των πραγμάτων και της βενζίνης χωρίς συμμετοχή.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Enduromania.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.