Προσκυνηματική εκδρομή της Ενορίας Διάβας στην Ι.Μ . Αγίων Θεοδώρων

0 1.254

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Επισκόπου μας κ. Θεοκλήτου, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, η ενορία μας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ξεκινήσαμε από την Διάβα σαράντα δύο (42) προσκυνητές και μόλις φτάσαμε στην Ιερά Μονή μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά η αδελφή Ιωσηφία. Στον Ιερό Ναό τελέσαμε την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου. Ακολούθως, τελέσαμε τρισάγιο για τους κεκοιμημένους, Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κυρό Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλο π. Γεώργιο Στέφα και αδελφή μοναχή Χριστοφόρα, τα μνήματα των οποίων βρίσκονται πίσω από τον Ιερό Ναό.

Στη συνέχεια η αδελφή Ιωσηφία προσέφερε φιλοξενία προς όλους μας και μας μίλησε για το ιστορικό της Ιεράς Μονής όπου εγκαταβιούν τέσσερις αδελφές. Μετά τη φιλοξενία μας ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μονής και στον παλαιό Ιερό Ναό.

Η εκδρομή αυτή ήταν μία πολύ καλή πνευματική ευκαιρία για όλους μας μιας και διανύουμε την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Ευχαριστούμε τον Βασίλη που έψαλλε στο αναλόγιο και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Tsiatsios Tours με τον οδηγό μας κ. Δημήτρη για την εκδρομή αυτή.

 

Εκ του Ιερού Ναού

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr