Πρόσκληση Βιολογικής Κτηνοτροφίας

Απο το ΥΠΑΑ&Τ, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11

0 271

Απο το ΥΠΑΑ&Τ, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11

Απο το ΥΠΑΑ&Τ, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11  «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, ύψους 200 εκατ. ευρώ, με πρώτο έτος εφαρμογής το 2018.

Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση εκδίδεται με νέα κριτήρια επιλογής που δίνουν βαρύτητα σε ό,τι αφορά τη δράση της μετατροπής από συμβατική σε βιολογική, στην ηλικία του υποψηφίου στηρίζοντας τους νέους γεωργούς δίνοντας τους την προοπτική και τη διέξοδο μέσα από τη βιολογική κτηνοτροφία ταυτόχρονα με την ώθηση προς την ιδιοπαραγωγή βιολογικών ζωοτροφών.

Αντίστοιχα τα νέα κριτήρια επιλογής για τη δράση της διατήρησης της βιολογικής κτηνοτροφίας δίνουν βαρύτητα σε αυτούς που είναι κατ’ επάγγελμα κτηνοτρόφοι και συνειδητά ασκούν τη βιολογική κτηνοτροφία (παλαιότητα) και παράγουν μόνοι τους βιολογικές ζωοτροφές.Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας προβλέπεται κατανομή ποσού 29 εκατ. Ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης, θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 19/03/2018 έως και 11/04/2018 ώρα 00:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.