Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

0 653

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων σε συνεργασία με το  Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων προγραμματίζει τη διοργάνωση σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 16 ωρών και κόστους 50 Ευρώ.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ., στα πλαίσια της  αναγκαιότητας της γνώσης Πρώτων Βοηθειών στη ζωή μας, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες, μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία, ή να σώσει κάποια ζωή. Η ενημέρωση πραγματοποιείται βιωματικά με την αναπαράσταση συνθηκών έκτακτης ανάγκης, όπως για παράδειγμα λιποθυμικού επεισοδίου, εγκαυμάτων, αιμορραγίας, ώστε να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιηθούν τις αναγκαίες πρώτες βοήθειες.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν το Βιβλίο Πρώτων Βοηθειών και το Eυρωπαϊκό Πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών (Εuropean First Aid Certificate, EFAC) διάρκειας τριών ετών.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε διά ζώσης, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 24320 78661, από Πέμπτη 17/10/2019 έως 25/10/2019.

e-mail: kentro_koinotitas@dimosmeteoron.com

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων

Διεύθυνση: Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.