Προπληρωμένες διανυκτερεύσεις για καρκινοπαθείς στη Λάρισα

0 412

Διακόσιες προπληρωμένες διανυκτερεύσεις καρκινοπαθών παρέδωσε σήμερα στη διοίκηση των δομών υγείας το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Οι προπληρωμένες διανυκτερεύσεις (voucher) είναι συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Υλοποιώντας τους καταστατικούς του στόχους το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, εφαρμόζει για τρία περίπου χρόνια το πρόγραμμα «Όλη η πόλη Φιλοξενεί» μέσα από το οποίο παρέχει δωρεάν προπληρωμένες διανυκτερεύσεις σε καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο στάδιο των θεραπειών και η οικονομική τους κατάσταση δεν διευκολύνει τη διαμονή τους. Οι ασθενείς αυτοί προμηθεύονται από την Κοινωνική Υπηρεσία των Νοσοκομείων της Λάρισας προπληρωμένες διανυκτερεύσεις για όσο διάστημα διαρκούν οι θεραπείες, το κόστος των οποίων αναλαμβάνει η Αντικαρκινική Εταιρεία.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Παραρτήματος Λάρισας της Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρέδωσε χθες στην κοινωνική υπηρεσία 200 διανυκτερεύσεις για το έτος 2020, συνεχίζοντας έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την υλοποίηση του προγράμματος.

Στην τελετή παράδοσης των διανυκτερεύσεων η πρόεδρος του παραρτήματος κ. Ράνια Σουλτούκη τόνισε: «Η μεγάλη αγκαλιά των πολιτών της Λάρισας, παρέχει για μια ακόμα χρονιά την αυτονόητη δυνατότητα στους καρκινοπαθείς που βρίσκονται σε στάδιο θεραπείας, να διαμένουν αξιοπρεπώς στην πόλη μας για να ολοκληρώνουν τις θεραπευτικές τους διαδικασίες. Είναι μια κατάκτηση της Λάρισας, την οποία η Αντικαρκινική Εταιρεία υλοποιεί για μια ακόμα χρονιά».

Παρόντες στην τελετή ήταν ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτης, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Δ. Κατσικονούρης και ο Υποδιοικητής Γ. Αποστολίνας καθώς και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δ. Δάλλιου και ο καθηγητής Ογκολογίας Θ. Κωτσάκης . Από τη διοίκηση της Αντικαρκινικής παρόντες ήταν επίσης οι κ.κ. Γ. Βασιλόπουλος, Μ. Παπαντάκου – Καντώνια, Άσπα Βαρνά, Ν. Πλίτση και Άντα Πουλτσίδη .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.