Προλογικός χαιρετισμός Προέδρου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στην ανοιχτή διαδικτυακή διάλεξη του Συλλόγου

0 465

Προλογικός χαιρετισμός Προέδρου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» στην ανοιχτή διαδικτυακή διάλεξη του Συλλόγου με θέμα: «…υπάρχει ο Θεός». 

Φίλες και φίλοι , 

Σας καλωσορίζουμε  σ΄ αυτόν τον κατ΄ ανάγκην διαφορετικό τρόπο δράσης και επικοινωνίας του Συλλόγου μας , συνεπεία των ειδικών συνθηκών που μας επέβαλαν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που για όλους μας αποτελεί μια δοκιμασία . 

Το Δ.Σ του σύλλογός μας ανταποκρινόμενο στην ανάγκη να μην αναστείλει την δράση και επικοινωνία με τα μέλη και τους φίλους του αλλά και να τηρήσει  τα μέτρα προστασίας από τον ιό που επέβαλε η πολιτεία , «εγκαινιάζει» σήμερα με την παρούσα ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση το «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΗΜΑ -ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» αξιοποιώντας θετικά τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία . 

Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο τόσο ως προς την απόφασή του ,όσο και ως προς την υλοποίησή του καθώς πιστεύουμε στο αναντικατάστατο της δια ζώσης επικοινωνίας των ανθρώπων που δημιουργεί βιωματικά αισθήματα και συναισθήματα ωφέλημα στην ζωή και στην ανθρώπινη συλλογική επικοινωνία . Ωστόσο πρυτάνευσε η δικής σας παρότρυνση στην οποία και ανταποκριθήκαμε . 

Για την υλοποίηση της ιδέας αυτής δούλεψαν φιλότιμα υποστηρίζοντάς την τεχνικά, πολλοί φίλοι – μέλη του Συλλόγου μας τους οποίους ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε όλους από καρδιάς . Χωρίς την εθελοντική τους προσφορά δεν θα είχαμε αυτήν την δυνατότητα και φυσικά το σημερινό αποτέλεσμα . Ας έχουν τις ευλογίες των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων υπό την πνευματική σκιά των οποίων ζούμε και ανασαίνουμε . 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την σημερινή καλεσμένη στο « ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΗΜΑ – ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» , την συγγραφέα κυρία Μαρία Μουρζά , οι παρεμβάσεις της οποίας πάντα μας συγκινούν και μας αφήνουν ένα απόσταγμα Ορθοδοξίας και ορθοπραξίας, στοιχεία τόσο αναγκαία στους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε και που απαιτούν  αναστοχασμό ζωής γαλουχημένο με τα νάματα της πίστης , της ιστορίας και παράδοσής μας . 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση και συμμετέχετε στην σημερινή ανοιχτή διαδικτυακή διάλεξη τόσο από την Ελλάδα , όσο και από το εξωτερικό . 

Αν και έχουμε προγραμματίσει μία ακόμα τέτοιας μορφής εκδήλωση μέχρι τα Χριστούγεννα ,οπότε και θα τα ξαναπούμε, το Δ.Σ εύχεται  σε όλους σας ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και με τη βοήθεια του Θεού γρήγορη και ανώδυνη λύτρωση από την δοκιμασία  που διέρχονται η κοινωνία και οι άνθρωποι !!

 

Γρηγόρης Γ. Καλύβας 

Πρόεδρος Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.