Προγραμματίζεται Εκδήλωση καλλιτεχνών για ενίσχυση του έργου του Φιλοζωικού Συλλόγου Η ΣΤΕΓΗ Καλαμπάκας

0 421

Κίνηση προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας Η ΣΤΕΓΗ ξεκίνησε μέσω του facebook και καλούνται όσοι μουσικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το μουσικό σχήμα “Κομπανία όπως παλιά” από την Κατερίνη.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οποίος Τρικαλινός καλλιτέχνης θέλει να συμμετάσχει σε εκδήλωση αφιλοκερδώς, που θα γίνει και τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλοζωικό σύλλογο Καλαμπάκας <<Η Στέγη >> (συντηρεί 150 αδέσποτα) να στείλει μήνυμα στο μεσετζερ η στο τηλ 6988274387.

Η ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους καλλιτέχνες που θα δηλώσουν συμμετοχή. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δήμο Καλαμπάκας (Μετεώρων). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

<<Κομπανία όπως παλιά >> από την πόλη της Κατερίνης. Δήλωσε συμμετοχή για τη διοργάνωση συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας για την ενίσχυση του φιλοζωικου συλλόγου <<Η Στέγη >> που φιλοξενεί 150 περίπου αδέσποτα ζώα. Παίζουν οι μουσικοί Χριστίνα Καλλιαρα μπουζούκι Τρικαλινη καλλιτέχνης Δέσποινα Τσιοτσιου πιάνο Κικκα Ουζουνιδου κιθάρα Παύλος Εξαδαχτυλος τουμπελέκι Σάκης Κατσιουλης ακορτεον. Ευχαριστούμε την κομπανία όπως παλιά και τους μουσικούς φίλους.

Η ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος υπάρχει στο facebook στην ομάδα Τρικαλινοί Καλλιτέχνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.