Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των Υπαλλήλων της Π.Ε Τρικάλων

0 568

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Τρικάλων είχαν την ευκαιρία το βράδυ του Σαββάτου, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το 2023, στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που κυριάρχησε το κέφι και ο χορός. Κατά την εκδήλωση έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε πρώην εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022 και βραβευτήκαν τα παιδιά των υπαλλήλων που εισήχθησαν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τυχερή της βραδιάς για το φλουρί ήταν η κ. Αργυρώ Χλήνου υπάλληλος της υποδ/νσης Κτηνιατρικής Καλαμπάκας, της οποίας ευχόμαστε να έχει υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνος Μπάρδας, η βουλευτής ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα,ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Χρήστος Ζαραμπούκας, η πρόεδρος της γυναικείας επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου Τρικάλων και εν δυνάμει υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρίνα Κοντοτόλη , ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θοδωρής Χήρας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ζιώγας, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας και φίλοι του συλλόγου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τα τοπικά ΜΜΕ που παραβρέθηκαν και κάλυψαν στιγμές της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τις τοπικές επιχειρήσεις  που εμπλούτισαν μια πλούσια λαχειοφόρο, και εύχεται σε όλους, το 2023 να κυριαρχήσει η υγεία, η χαρά, η αλληλεγγύη και η ειρήνη.

 

Το Δ.Σ. του ΣΥΠΕΤ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr