Πότε και σε ποια χωριά του Δήμου Μετεώρων θα γίνουν δωρεάν rapid tests

0 963

“Πρόγραμμα δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων”

O Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες, ήτοι από Πέμπτη 7/1/2021, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) σε κάποιες Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων. Διευκρυνίζεται ότι οι συγκεκριμένοι έλεγχοι θα γίνονται σε χώρο της Κοινότητας, που θα υποδείξει ο Πρόεδρος του εκάστοτε χωρίου, σε συνεννόηση με το συνεργείο του ΕΟΔΥ, το οποίο θα διαμορφώσει το συγκεκριμένο χώρο έτσι ώστε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί με λειτουργικό αλλά κυρίως με ασφαλή τρόπο.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων θα έχει ως εξής:

  • 07/01/2021 Αγιόφυλλο
  • 08/01/2021 Γάβρος
  • 12/01/2021 Ασπροκλησσιά
  • 13/01/2021 Οξύνεια.

Οι πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να εξεταστούν, ερχόμενοι στον χώρο των test,  θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό ασφαλιστικού μητρώου (ΑΜΚΑ) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Η απάντηση για το αποτέλεσμα του ελέγχου θα αποστέλλεται στον πολίτη με sms , περίπου 15-25 λεπτά αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι πολίτες που θα προσέλθουν προς εξέταση οφείλουν να είναι προσεκτικοί, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας μάσκα. Οφείλουμε όλοι να είμαστε σε επαγρύπνηση ακόμη και τώρα που όλα δείχνουν ότι αρχίζουμε να οδεύουμε σταδιακά στην έξοδο από αυτή την υγειονομική κρίση λόγω των εμβολιασμών κατά του COVID-19.

Από το γραφείο Δημάρχου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.