«Πόρτα» στους Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ομάδας του Θ. Αλέκου από την… Δημοτική Ομάδα;

0 1.712

Χωρίς την παρουσία των Τοπικών Συμβούλων της Κοινότητας Καλαμπάκας της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου Δ. Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου έγινε η συνεδρίασης της “ομάδας” το βράδυ της Τρίτης, μια μέρα πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής, μετά από απαίτηση αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων (;;;) .

Με πληροφορίες του kalabakacity.gr εκτός της συνεδρίασης της ομάδας – δεν κλήθηκαν – ήταν οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ Γίδας Σωτήρης, Ματαράγκα Χριστίνα και Σακελλαρίδης Λεωνίδας με την μη πρόσκλησή τους να δημιουργεί ερωτηματικά και δυσαρέσκεια!

Το kalabakacity.gr επικοινώνησε με τους κ.κ. Σακελλαρίδη και Γίδα οι οποίοι επιβεβαίωσαν την μη πρόσκληση τους εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους!

Άραγε είναι βέτο κάποιων της Δημοτικής Ομάδας η μη πρόσκληση των Τοπικών Συμβούλων – της ομάδας τους – και αν ναι γιατί;

Ο Σωτήρης Γίδας στο προφίλ του στο fb έγραψε σχετικά που ίσως δίνει απάντηση σε κάποιους:

Και όπως λέει ο σοφός λαός γεμίσαμε ανασφαλείς……… Και λες κάποια στιγμή δεν βαριέσαι εγώ προσπάθησα……..Τελικά επιβιώνουν αυτοί που φορούν τις καλύτερες και τις πιο ακριβές. ….. μάσκες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.