Πολιτιστικός Σύλλογος Οξύνειας “Η Μερίτσα”

Ένα δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο νεοσύστατος σύλλογος Οξύνειας “Η Μερίτσα” που διοργάνωσε με επιτυχία το γλέντι – πανηγύρι του χωριού στις 13 Αυγούστου.

0 604

Ένα δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο νεοσύστατος σύλλογος Οξύνειας “Η Μερίτσα” που διοργάνωσε με επιτυχία το γλέντι – πανηγύρι του χωριού στις 13 Αυγούστου.

Ένα δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο νεοσύστατος σύλλογος Οξύνειας ” Η Μερίτσα” που διοργάνωσε με επιτυχία το γλέντι – πανηγύρι του χωριού στις 13 Αυγούστου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οξύνειας ανέλαβε την φετινή διοργάνωση του πανηγυριού κάτι που μέχρι πέρυσι έκανε η ποδοσφαιρική ομάδα της Οξυνείας η οποία διαλύθηκε. Η Έφη Μάνθου, πρόεδρος του συλλόγου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβαν να ιδρύσουν τον σύλλογο που σίγουρα θα προσφέρει πολλά στο χωριό και θα αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά. Η αρχή έγινε με το πανηγύρι του χωριού και έπεται συνέχεια. Στο γλέντι που έγινε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου έδωσαν το παρών όλοι οι κάτοικοι του χωριού ενώ εμφανίστηκε και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου το οποίο έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του Δήμου Χασίων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο και την συνέχιση της παράδοσης μέσα από εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Οξύνειας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος – Έφη Μάνθου
  • Αντιπρόεδρος – Δημήτρης Παλάσκας
  • Γραμματέας – Βίκυ Τρέλλη
  • Ταμίας – Γιώτα Μάνου
  • Μέλος – Παναγιώτης Παλάσκας

oxyneiaIMG_0854

Ο Δήμαρχος Χασίων κατά τον χαιρετισμό του συγχάρηκε τους ανθρώπους του Συλλόγου. Δίπλα η Έφη Μάνθου και ο Δημήτρης Παλάσκας

oxyneiaIMG_0848

oxyneiaIMG_0810

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr