ΠΟΚΕΡ | Η ιστοσελίδα της Καλαμπάκας

ΠΟΚΕΡ

0 30

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή, της εναρκτήριας εκδήλωσης του περασμένου έτους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Irish Poker Awards, φιλοξενείται στο Regency Hotel στο Δουβλίνο, στις 21 Οκτωβρίου.

Όπως και με τα Βρετανικά βραβεία πόκερ, έτσι και στα Ιρλανδικά, θα ανακοινωνθεί μία σειρά από κατηγορίες, που θα περιλαμβάνουν τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία, οι οποίες καθορίζονται από την ψηφοφορία του κοινού.

Οι κατηγορίες αυτές θα είναι οι: Best Tournament Player, Best Cash Player, Personality of the Year, Best Poker Blogger, Best Social Media User, Best Cardroom, Best Online Player, Break Out Year, Best Poker Forum, Best Tournament Director, Irish Player of the Year, Irish Poker Legend.

Στα φετινά βραβεία έχουν εισαχθεί δύο νέες κατηγορίες για το 2012!

Πιο αναλυτικά το «Best Social Media User» και το «Irish Poker Legend», θα αντικαταστήσουν το «Best Poker League» και το «Best Poker Festival» αντίστοιχα.

Αυτό συνέβη, διότι ο περσινός νικητής Boyle Poker θα είναι χορηγός της εκδήλωσης και το PokerStars θα κέρδιζε το τρόπαιο εξ ορισμού! Για να μην υπάρξουν αυτού του είδους οι παρεξηγήσεις, αποφασίστηκε να γίνουν αυτές οι αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.