Ποδοσφαιρικές εμπειρίες στον Πύργο Τρικάλων για την Ακαδημία των Μετεώρων

0 255

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου στον Πύργο συμμετείχε αυτό το Σάββατο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Μετεώρων, στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Τα τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ16 αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Πύργου και ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο στα πανέμορφα και καταπράσινα γήπεδα της τρικαλινής ακαδημίας, η οποία παρείχε εξαιρετική φιλοξενία στην ομάδα των Μετεώρων. Φυσικά η φιλοξενία θα ανταποδοθεί με το παραπάνω σε τουρνουά που θα γίνει λίαν συντόμως στην Καλαμπάκα.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα τμήματα έπαιξαν πολύ καλά και το χαρήκαν, ενώ ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ήταν το παιχνίδι των Κ16 όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-2.

 Επόμενες δράσεις

Επόμενες δράσεις για τις ομάδες της Ακαδημίας των Μετεώρων είναι οι προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος στην οποία η ομάδα των Μετεώρων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας θα φιλοξενήσει την Κ16 της Ακαδημίας 1.

Επίσης την ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτώβρη είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣΤ και την παραπάνω εβδομάδα το πρωτάθλημα της Κ14. Θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις.

Όλα τα τμήματα των Μετεώρων είναι έτοιμα για τις ερχόμενες ποδοσφαιρικές δράσεις και τα παιδιά της Ακαδημίας, σας καλούν όλους γονείς, συγγενείς και φίλους, να σταθείτε στο πλευρό τους και να χειροκροτήσετε την προσπάθειά τους.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.