Ποδηλατώ για την ΦΛΟΓΑ… από τα Τρίκαλα για Βόλο με τον Καλαμπακιώτη Γιωργάκη Μάνη

0 1.456

Αύριο Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί από την πλατεία των Τρικάλων ξεκινά μια ιδιαίτερη ποδηλατική διαδρομή.

Ο νεαρός Καλαμπακιώτης Γιώργος Μάνης, παιδί της ΦΛΟΓΑΣ Τρικαλων ( Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο ) που έχει κερδίσει την αγάπη όλων, την Τετάρτη το πρωί με ειδικό αμαξίδιο ξεκινά από τα Τρίκαλα για Βόλο δίνοντας ένα μεγάλο μήνυμα σε όλους.

Ο Γιώργακης Μάνης με το ειδικό προσαρμοσμένο αμαξίδιο και τον ποδηλάτη της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Άγγελο Κριτσιώτη, θα δώσουν τον δικό τους αγώνα…

Να θυμίσουμε πως ο ποδηλάτης Άγγελος Κριτσιώτης το 2020 είχε κάνει ποδηλατικό γύρο σε πόλεις της Θεσσαλίας μεταξύ των οποίων και στην Καλαμπάκα όπου διανυκτέρευσε, μεταφέροντας το μήνυμα και το έργο της ΦΛΟΓΑΣ.

Τότε συνάντησε τον Γιωργάκη με τον οποίο την Τετάρτη θα δώσουν τον μεγαλύτερό τους αγώνα!

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Ο ποδηλάτης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Άγγελος Κριτσιώτης, θα δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του!

Για πρώτη φορά, θα μεταφερθεί ο Γιωργάκης (παιδί της Φλόγας) με ειδικό αμαξίδιο που προσαρμόστηκε στις ανάγκες του και θα κάνουν ποδηλατική διαδρομή Τρίκαλα-Βόλος στις 18 Αυγούστου μαζί!

Μετά από 8 χρόνια ο Γιωργάκης βγαίνει από το αναπηρικό αμαξίδιο και θα κάνει το ταξίδι της ζωής του, μια εμπειρία που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη !

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία και το πλούσιο έργο του, αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρώτιστη προτεραιότητα, αποτελεί η στήριξη των παιδιών και γονέων του Συλλόγου. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι, εθελοντές της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα συνοδεύουν σε όλο το ταξίδι τον Άγγελο κι τον Γιωργάκη για την ασφάλεια τους.

Ο Άγγελος συνοδευόμενος από αθλητές του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου και παιδιά της ποδηλατικής Ακαδημίας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος, θα τερματίσει στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 19.30 στο Πανεπιστήμιο όπου θα γίνει η υποδοχή και θα υπάρχει bazaar για την ΦΛΟΓΑ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.