Ποδηλατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – Πάρκο BMX

Το δικό του χώρο απέκτησε πλέον το ΒΜΧ στην Καλαμπάκα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας όπως και πρίν, αλλά με νέες κατασκευές.

0 125

Το δικό του χώρο απέκτησε πλέον το ΒΜΧ στην Καλαμπάκα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας όπως και πρίν, αλλά με νέες κατασκευές.

Το δικό του χώρο απέκτησε πλέον το ΒΜΧ στην Καλαμπάκα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας όπως και πρίν, αλλά με νέες κατασκευές. Κατόπιν συζητήσεων με τον Κ. Μπουτίνα και μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλαμπάκας (ΠΟ.ΣΥ.Κ.) ,από κοινού αποφασίστηκε το πώς θα διαμορφωθεί ο νέος χώρος του Ποδηλατικού Πάρκου ΒΜΧ Καλαμπάκας, έτσι ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές για την ασφάλεια και την σωστή οδήγηση του ποδηλάτου.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια και δουλειά , το Ποδηλατικό Πάρκο ΒΜΧ Καλαμπάκας  κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ , παρά το αυξημένο  κόστος , με νέες ράμπες και βιομηχανικό δάπεδο. Βαφτήκανε σχεδόν όλες οι ράμπες και αυτό που απομένει είναι κάποιες επιπλέον επισκευές και προσθήκες καθώς και η περίφραξη και φωταγώγηση.
Για την κατασκευή του πάρκου ,το μεγαλύτερο ποσό διατέθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμπάκας  και τα επιπλέον έξοδα για τις ράμπες από διάφορους χορηγούς που αξίζει να αναφέρουμε εδώ. Τα καταστήματα Καφέ Ραψωδία, Flow Bike Shop, Powertech Computers, και τις εταιρίες  Dark Riders , Snafou , Carhartt  ). 

Το πρώτο event  στο Πάρκο έγινε στα πλαίσια του 7 Rocking Under The Rocks Festival ,στις 16-17-18 Ιουλίου ,όπου και παραβρέθηκαν πολλοί αναβάτες από όλη την Ελλάδα , αφήνοντας άφωνους όσους παρακολούθησαν το θέαμα. Δυστυχώς ο αέρας και η βροχή δεν άφησαν να συνεχιστεί και την Κυριακή το απόγευμα. Την ερχόμενη άνοιξη έχει προγραμματιστεί ένας Πανελλήνιος Αγώνας ΒΜΧ

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” λοιπόν στον Δήμαρχο κ. Μπουτίνα και σε όσους βοήθησαν για την κατασκευή του Πάρκου ΒΜΧ και που έδωσαν ένα κίνητρο σε κάποιους  νέους για το ξεκίνημα της ενασχόλησής τους με το ποδήλατο και τον αθλητισμό και σε άλλους ,στην εξέλιξή τους , σε ένα σωστό πλέον χώρο. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην συντήρηση και την εξέλιξη του Ποδηλατικού Πάρκου ΒΜΧ Καλαμπάκας και να παρακινούμε τους νέους στην σωστή κατεύθυνση, αυτήν του αθλητισμού. Ας παρακινούμε όμως και τους εκάστοτε Δημοτικούς Άρχοντες στην κατανόηση των αναγκών των νέων, στην κατανόηση της σημασίας των αθλητικών  εγκαταστάσεων αλλά και της βοήθειας της κάθε Δημοτικής αρχής για την διεξαγωγή διαφόρων ποδηλατικών εκδηλώσεων.   

bmx_kalabaka_IMG_8010

bmx_kalabaka_IMG_8055

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.