Ποδηλατικό διήμερο « Πύλη – Ελάτη » το Σαββατοκύριακο από τον Π.Σ. Τρικάλων

0 424

Όλα έτοιμα για το ποδηλατικό διήμερο.  Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, διοργανώνει 2ήμερο ποδηλατικών αγώνων ΔΡΜ  στις 6 & 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 6/10/2018, θα διεξαχθεί ο αγώνας «Μάχη Πόρτας» ,που είχε αναβληθεί. Το Σάββατο οι κατηγορίες ,που θα συμμετέχουν είναι:  Μίνι (μικρά, μεγάλα, αγόρια , κορίτσια)/ Κορασίδες, Πανκορασίδες, Παμπαίδες, Παίδες, Μάστερς(Α,Β,Γ,Δ) και ΟΠΕΝ (Ανδρών, Γυναικών).

Την Κυριακή 7/10/2018  θα διεξαχθεί ο αγώνας «Ανάβαση Ελάτης». Ο αγώνας διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών.  Στην «Ανάβαση Ελάτης» θα συμμετέχουν οι κατηγορίες: Άνδρες, Έφηβοι, Παίδες, , Κορασίδες, Μάστερς (Α,Β,Γ,Δ) και κατηγορία ΟΠΕΝ (Ανδρών, Γυναικών). Οι Παμπαίδες θα συμμετέχουν στην απόσταση 5km.  Δείτε περισσότερα για τον αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sway.office.com/Q4hrW35Tx2lg80uZ?ref=Facebook

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό καλεντάρι 2018  και εγκεκριμένοι από την ΕΟΠ. Χορηγοί του αγώνα είναι το super market Αδαμόπουλος στην Πύλη, το Ξενοδοχείο Κρούπη στην Ελάτη και 3G ψηφιακές εκτυπώσεις.

Αθλοθέτης των αγώνων είναι ο Δήμος  Πύλης, καθώς στηρίζει έμπρακτα τους ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή του. Οι ποδηλατικοί αγώνες συνδέονται άμεσα με την φύση και αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Η προσπάθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων για ποδηλατική ανάπτυξη συνεχίζεται!  Στους αγώνες θα συμμετέχουν και οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη, που μας προσφέρουν!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.