Πλήθος κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως την Παρασκευή 18/10 στην Καλαμπάκα για το φυσικό αέριο

0 553

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων λόγω εργασιών στο δίκτυο εργασιών του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα αποφάσισε και ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μεχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

 

Α) Από τη Δευτέρα 14/10/2019 έως και την Παρασκευή 18/10/2019, κατά τις ώρες 07:30 ́ – 15:30 ́:

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ιωαννίνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ηπείρου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μετεώρων.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Βλαχάβα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κονδύλη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Λιαπίδη.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ιωαννίνων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ρόδου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ζιώγα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κλεισθένους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Κροσάρη.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κων. Μασούτα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ράμμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Βλαχάβας.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ράμμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κ. Μασούτα έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γκίκα.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Δημουλά έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πίνδου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Αμερικής και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χαραλάμπους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Λιαπίδη.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Λιαπίδη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ραμμίδη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ράμμου.

B) Από τη Δευτέρα 14/10/2019 έως και την Πέμπτη 17/10/2019, κατά τις ώρες
07:30 ́-15:30 ́:
– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Τρικάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κονδύλη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Τρικάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σοφοκλέους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Κονδύλη.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Τρικάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αγ. Στεφάνου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη.

Γ) Η εταιρεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των εργασιών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.

– Επιπρόσθετα, να διαθέσει ειδικό, υπαλληλικό προσωπικό προς ενημέρωση των οδηγών, ώστε να εκτρέπεται η κίνηση των τουριστικών λεωφορείων και βαρέων οχημάτων, ως ακολούθως:

α) Τις ημέρες που θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κονδύλη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, τα οχήματα που κινούνται προς είσοδο πόλεως από Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην είσοδο της πόλης (ξενοδοχείο ΔΙΒΑΝΗ) προς οδό Πίνδου και τα οχήματα που κινούνται από
Καλαμπάκα προς Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην οδό Σιδηροδρόμου.

β) Τις ημέρες που θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σοφοκλέους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Κονδύλη, τα οχήματα που κινούνται από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην οδό Ρόδου και τα οχήματα που κινούνται από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα θα εκτρέπονται στην
Σιδηροδρόμου.

γ) Τις ημέρες που θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αγ. Στεφάνου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη, τα οχήματα που κινούνται προς είσοδο πόλεως από Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην
είσοδο της πόλης (ξενοδοχείο ΔΙΒΑΝΗ) προς οδό Πίνδου και τα οχήματα που κινούνται από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα, θα εκτρέπονται στην οδό Κονδύλη.

Δ) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από τη Δευτέρα 14/10/2019 έως και την Παρασκευή 18/10/2019, κατά τις ώρες 07:30 ́-15:30 ́, στην οδό Πίνδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με
την οδό Ι. Δημουλά έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη και ακολουθούμενη πορεία ώστε τα οχήματα που θα κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, στη διασταύρωση με την οδό Σύρου, να εισέρχονται αριστερά σε αυτή, εν συνεχεία δεξιά στην οδό Δημακοπούλου (παράπλευρη σιδηροδρομικών
γραμμών) και στο τέρμα αυτής να εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις σχετικές οδηγίες – υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού προς ενημέρωση των χρηστών οδικού δικτύου.

– Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων και το Τ.Τ. Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.