Πλήθος κόσμου στη Γιορτή Τσιγαρίδας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βυτούμα «Ο Άγιος Νικόλαος»

0 1.233

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου η Γιορτή Τσιγαρίδας στον Βυτούμα, στην κεντρική πλατεία του χωριού, από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βυτούμα «Ο Άγιος Νικόλαος».

Κάτοικοι και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έδωσαν το «παρών», δημιουργώντας μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιώργο Μαυρομμάτη και τον Γιάννη Ζιάκο, οι οποίοι με τις μουσικές τους επιλογές κράτησαν αμείωτο το κέφι καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά για τα παιδιά, καθώς ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα μικρά παιδιά που παρευρέθηκαν, ενώ το ξωτικό ζωγράφισε πρόσωπα μικρών και μεγάλων, προσθέτοντας χρώμα και χαμόγελα στην εκδήλωση. Παράλληλα, προσφέρθηκαν κρασί και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η επιτυχημένη διοργάνωση ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη σημασία τέτοιων δράσεων για τη διατήρηση των τοπικών εθίμων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής του χωριού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr