Πίτα, χορός και διασκέδαση για τους υδραυλικούς των Τρικάλων

0 1.431

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», τα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Κατσαρός, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απήυθυναν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας, ο μηχανολόγος μηχανικός και επιστημονικός συνεργάτης του συνδέσμου Μπετουνης Γιαννης, καθώς και ο Πρόεδρος και το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και Μαρίνα Κοντοτόλη, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για λίγα λεπτά παρέστη στην εκδήλωση και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο οποίος διατηρεί στενή συνεργασία με τον σύνδεσμο υδραυλικών Τρικάλων.

Στη λαχειοφόρο που υπήρξε στην εκδήλωση, κληρώθηκαν αρκετά δώρα στους τυχερούς που ήταν επαγγελματικά εργαλεία. Μετά την κοπή ακολούθησε πρόγραμμα από ζωντανή ορχήστρα, που κράτησε αμείωτο το κέφι και την διασκέδαση μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.