«Petra Psalidi Harti»: Νέο βιβλιοπωλείο στην Καλαμπάκα – Εγκαίνια με κόσμο και ευχές

0 2,322

Με χαμόγελα, όμορφη διάθεση και παρουσία φίλων, συγγενών και κατοίκων της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του νέου βιβλιοχαρτοπωλείου «Petra Psalidi Harti», του Θάνου Ντίνου, στην οδό Γ. Κονδύλη 24.

Ο νέος και ξεχωριστός χώρος άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στην πόλη, σηματοδοτώντας ένα όμορφο νέο ξεκίνημα για τον Θάνο Ντίνο, ο οποίος δημιούργησε το κατάστημα με μεράκι και αγάπη.

Το «Petra Psalidi Harti» αποτελεί έναν σύγχρονο και προσεγμένο χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν βιβλία, χαρτικά, αναμνηστικά και ιδιαίτερα είδη δώρων για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Θάνος Ντίνος υποδέχθηκε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του και του ευχήθηκαν καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

Το νέο βιβλιοπωλείο έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη όμορφο και ιδιαίτερο προορισμό στην αγορά της Καλαμπάκας, με επιλογές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τις αναζητήσεις κάθε ηλικίας.

Από το kalabakacity.gr καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στο «Petra Psalidi Harti»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr