Περιβαλλοντική δράση από τα παιδιά των Κατηχητικών της Διάβας

0 207

Τα παιδιά των Κατηχητικών της Διάβας αλλά και άλλα παιδιά του όμορφου χωριού μας ανέλαβαν δράση. Και μάλιστα περιβαλλοντική!

Όλα αυτά εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή των Τριών τοπικών Νεομαρτύρων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τους οποίους εορτάζουμε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος κάθε Ε’ Κυριακή Νηστειών (φέτος 20-21 Απριλίου). 

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου και μετά τα Κατηχητικά, τα παιδιά κατευθύνθηκαν μαζί με τον εφημέριο της Διάβας πρεσβύτερο Ηρακλή Φίλιο κατευθύνθηκαν πεζοί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Τριών Νεομαρτύρων. Εκεί, συνάντησαν και άλλα παιδιά και όλοι μαζί άρχισαν να ετοιμάζονται για μία ακόμη περιβαλλοντική δράση της ενορίας μας.

Ήρθε ο καιρός οι μικροί μας φίλοι να φυτέψουν λουλούδια γύρω από τον πλάτανο, που στέκει αγέρωχος έξω από τον Ιερό Ναό. Φυσικά, όχι μόνοι τους αλλά με την βοήθεια του γεωπόνου Δημήτρη Τσιαντή που έφερε τα λουλούδια και βοήθησε τους μικρούς μας φίλους στο νέο περιβαλλοντικό τους εγχείρημα. Και το αποτέλεσμα; Πανέμορφο! 

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας Δήμαρχο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για την προσφορά των λουλουδιών. Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήρθαν και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr