Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Καλαμπάκα : «Για να δυναμώσει το ΚΚΕ και να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά»

0 797

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους υποψήφιους Βουλευτές Αχιλλέα Κανταρτζή και Λάμπρο Ντουρλιό έκαναν την Παρασκευή περιοδεία στην Λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας.

Στις περιοδείες αυτές οι υποψήφιοι του ΚΚΕ ανέδειξαν ότι το πραγματικό δίλλημα  δεν είναι αυτό που εκβιαστικά πλασάρουν η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συνδρομή και των άλλων αστικών κομμάτων και την στήριξη των ισχυρών κέντρων εξουσίας που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο.

Το πραγματικό δίλλημα που πρέπει να γίνει κριτήριο ψήφου για τον λαό δεν είναι ποια κυβέρνηση από τα κόμματα αυτά που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα, μονοκομματική ή πολυκομματική θα συνεχίσει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική αλλά αν  θα είναι δυνατός ο λαός για να χαλάσει τα σχέδια αυτά  με δυνατό ΚΚΕ. Για  να ανοίξει τον δρόμο για να αποσπάσει κατακτήσεις και να ενισχύσει το ρεύμα της ανατροπής για μια άλλη εξουσία .

Την ψήφο του στο ΚΚΕ θα την βρεί εκεί ακριβώς που την έριξε στους αγώνες  για τα δικαιώματα και την ικανοποίηση των αναγκών του , όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί.

Το ΚΚΕ όσο πιο ψηλά γίνεται με πολύ περισσότερους βουλευτές στην νέα Βουλή που θα προκύψει είτε από τις πρώτες είτε από τις δεύτερες εκλογές αν γίνουν αυτές.

Για να δυναμώσει η ελπίδα και η αισιοδοξία  μέσα στις γραμμές του λαού ότι τα πράγματα μπορούν « να πάνε αλλιώς»

                  

ΤΡΙΚΑΛΑ  22/04/2023

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr