Πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες – Πρόγνωση καιρού από τον Μιχάλη Σιούτα

0 947

Μέχρι τις πρωινές ώρες συννεφιά με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μπουρίνια με τοπικές χαλαζοπτώσεις στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου. Το απόγευμα είναι πιθανές λίγες τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά. Στη νότια νησιωτική χώρα καλός καιρός.

Του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Άνεμοι δυτικοί, θα γίνουν βοριάδες, στο Αιγαίο 6-8 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες, στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 29, στην Κεντρική και Νότια από 22 έως 32 και στις νότιες νησιωτικές περιοχές από 24 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το πρωί της Πέμπτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που στη συνέχεια θα σταματήσουν. Άνεμοι βοριάδες, 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασία, από 22 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες συννεφιά με βροχές στα ανατολικά πιθανές καταιγίδες, οι οποίες από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Άνεμοι βοριάδες, 4-6 Μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 24 έως 31 βαθμούς.

Την Παρασκευή, άστατος καιρός με διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Το Σάββατο, άστατος, με διαστήματα ηλιοφάνειας, τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, καθώς και στο Ιόνιο, στην Ανατολική Θεσσαλία και στο Βόρειο Αιγαίο. Άνεμοι μεταβλητοί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.