Παιδί Λαρισαίων στρατιωτικών « Μικρός Αϊνστάιν »

0 1.244

Παιδί στρατιωτικών από τη Λάρισα, ”Μικρός Αϊνστάιν”. Πρόκειται για τον Αντώνιο, γιο του Αλέξανδρου Πράπα και Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του ΣΞ .

Μαθητής στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, έχει σπάσει τα ρεκόρ, στα τεστ ευφυίας, κατατάσσοντάς τον στα χαρισματικά παιδιά.

Η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φ.Π.Ψ. (Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) με κατεύθυνση Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University, MA in Gifted Education στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας που πέρασε ο μικρός Αντώνιο, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για αυτόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει και τα ”δύσκολα”, αφού κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά.

Η ξεχωριστή περίπτωση του Αντώνιο τονίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό.

Καλή επιτυχία μικρέ Αϊνστάιν Αντώνιο.

Ευχόμαστε να ξεπεράσεις κατά πολύ τον Παππού σου Αντώνη Πράπα, που διετέλεσε ένας από τους καλύτερους και δυναμικότερους Αντιδημάρχους της Λάρισας!

Του Ηλία Προύφα

Πηγή: kranosgr.blogspot.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.