Πάτρα: Κατέπεσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι – Ενας νεκρός

Τραγωδία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα όταν η στέγη ετοιμόρροπου κτιρίου στο παλιό λιμάνι κατέρρευσε

0 172

Τραγωδία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα όταν η στέγη ετοιμόρροπου κτιρίου στο παλιό λιμάνι κατέρρευσε

Τραγωδία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα όταν η στέγη ετοιμόρροπου κτιρίου στο παλιό λιμάνι κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο, σοβαρά.

Το κακό έγινε ξαφνικά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέρρευσε η οροφή από τα πρώην κρατητήρια στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος των οδών Όθωνος Αμαλίας και Αγίου Νικολάου.

Το εν λόγω κτίριο επρόκειτο να κατεδαφιστεί και κατά τραγική ειρωνεία μάλιστα σήμερα βγήκε η σχετική απόφαση, ωστόσο η κατάρρευση πρόλαβε τις διαδικασίες καταδάφισης.

Οι αρμόδιες αρχές άργησαν καθώς οι προειδοποιήσεις από αρμόδιους φορείς αλλά και τοπικά ΜΜΕ για κίνδυνο επικείμενης κατάρρευσης της στέγης χρονολογούνται από το 2015! Η τραγωδία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη καθώς μέσα στην διετία που πέρασε, στο σημείο υπήρχαν κρατούμενοι μετανάστες και λιμενικοί, ενώ πολλοί πατρινοί πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους καθημερινά.

Ο άνδρας που έχασε την ζωή του ήταν σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός, αλγερινής υπηκοότητας περίπου 30 ετών και είχε παει στο σημείο να φορτίσει το κινητό του…

iefimerida.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.