Παρουσίαση Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

0 512

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση Κυκλοφοριακής Αγωγής πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

  Συγκεκριμένα κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας που αποτελούνταν από τον Υποδιοικητή του, Αστυνόμο Β΄ κ. Γούτλη Ιωάννη και τον Ανθυπαστυνόμο κ. Μαντζάνα Βασίλειο κατόπιν πρόσκλησης του Δ/ντή του Σχολείου παρουσίασαν και ενημέρωσαν όλους τους μαθητές για τους κινδύνους που υπάρχουν για τη μη σωστή Κυκλοφοριακή Αγωγή και συμπεριφορά με οδηγίες και κανόνες Οδικής Ασφάλειας. Δόθηκε κυρίως έμφαση για το τι πρέπει να προσέχουν στο δρόμο ακολουθώντας τα σήματα κινούμενοι είτε ως πεζοί , είτε ως επιβάτες, είτε ως οδηγοί ή ποδηλάτες.

 Οι μαθητές επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για όσα παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους αστυνομικούς για μία σωστή Κυκλοφοριακή Αγωγή και συμπεριφορά με οδηγίες και κανόνες Οδικής Ασφάλειας.

 Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Καραγεώργος ευχαριστεί το κλιμάκιο των αστυνομικών που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς επίσης και τον Διοικητή του  Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας κ.  Λαφαζάνη Ευάγγελο. 

Με εκτίμηση                         

Ο Διευθυντής   

Χρήστος Καραγεώργος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr