Παρέμβαση του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Κων/νου Σκρέκα για τη ΔΟΥ Καλαμπάκας

Παρέμβαση στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών για τη διατήρηση και τη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας έκανε την Τετάρτη ο κ. Κώστας Σκρέκας.

0 66

Παρέμβαση στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών για τη διατήρηση και τη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας έκανε την Τετάρτη ο κ. Κώστας Σκρέκας. Παρέμβαση στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών για τη διατήρηση και τη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας έκανε την Τετάρτη ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. διαβίβασε στον υφυπουργό υπόμνημα του δημάρχου και το πρακτικό του Δ.Σ. Καλαμπάκας, στο οποίο γίνεται σαφής η αναγκαιότητα λειτουργίας της Δ.Ο.Υ..

Ο ίδιος ο κ. Κ. Σκρέκας σε επικοινωνία του με τον κ. Μαυραγάνη τόνισε πως «ο Δήμος Καλαμπάκας εντάσσεται στους μεγαλύτερους Καλλικρατικούς Δήμους της χώρας, κατέχεται σε ποσοστό 85% από ορεινές περιοχές, 75 τοπικές κοινότητες και οικισμούς και με αποστάσεις από 20 μέχρι 120 χιλιόμετρα. Διαθέτει σημαντικές δραστηριότητες, αξιόλογες τουριστικές μονάδες και επισκέψεις Ελλήνων και ξένων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, άνω των 2.500.000».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.