Παρέμβαση Ν. Λέγκα για το ΙΚΑ Καλαμπάκας

Το θέμα της υπολειτουργίας του ΙΚΑ Καλαμπάκας προώθησε στη Βουλή με τη διαδικασία της αναφοράς ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας ζητώντας με αυτό τον τρόπο την αντιμετώπιση του ζητήματος.

0 146

Το θέμα της υπολειτουργίας του ΙΚΑ Καλαμπάκας προώθησε στη Βουλή με τη διαδικασία της αναφοράς ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας ζητώντας με αυτό τον τρόπο την αντιμετώπιση του ζητήματος. Το θέμα της υπολειτουργίας του ΙΚΑ Καλαμπάκας προώθησε στη Βουλή με τη διαδικασία της αναφοράς ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας ζητώντας με αυτό τον τρόπο την αντιμετώπιση του ζητήματος.

 

Στην αναφορά που κατέθεσε ο αν. Τομεάρχης ανάπτυξης της Ν.Δ. προς τον κ. Κουτρουμάνη επισυνάπτεται δημοσίευμα του τοπικού τύπου όπου τονίζεται ότι το ΙΚΑ Καλαμπάκας αντιμετωπίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού σε σημείο που δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Επισημαίνεται επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το υποκατάστημα λειτουργεί χωρίς διευθυντή καθώς, μετά τη συνταξιοδότηση του τελευταίου διευθυντή, ο αντικαταστάτης του ουδέποτε παρουσιάστηκε στην Καλαμπάκα με αποτέλεσμα η θέση να παραμένει κενή.

Τίθεται ακόμα το θέμα της έκδοσης των συντάξεων για τους ασφαλισμένους της Καλαμπάκας οι οποίοι, σε αντίθεση με αυτούς της πόλης των Τρικάλων που εξυπηρετούνται επί τόπου, πρέπει να μεταβαίνουν στην Καρδίτσα για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.