Παράξενο περιστατικό με γυαλιά και λάδια στον δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα και ενέδρα σε αντιδήμαρχο από κουκουλοφόρους

0 1.339

Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη περίπτωση απασχολεί την τοπική κοινωνία του δήμου Τυρνάβου, τη δημοτική αρχή και κυρίως τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι σήμερα άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και μαύρα ρούχα, επιβαίνοντας σε μηχανάκια, πέταξαν στο οδόστρωμα της ε.ο. Τυρνάβου – Αμπελώνα μεγάλη ποσότητα σπασμένων γυαλιών και καμμένων λαδιών για να προκαλέσουν κυκλοφοριακό χάος.

Το γεγονός σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα paidis.com στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Γιώργος Κουτσοδήμος  ο οποίος βλέποντας την κατάσταση στο οδόστρωμα σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να δει μπροστά του έναν από τους δύο κουκουλοφόρους να σηκώνει πιστόλι και να τον απειλεί.

Την ίδια ώρα ένας ακόμη κουκουλοφόρος βγήκε από καλαμιά που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο κρατώντας μία κλούβα γεμάτη γυαλιά την οποία πέταξε στο δρόμο.

Στο σημείο άρχισαν να καταφτάνουν και άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να σπεύσουν να εξαφανιστούν με δίκυκλο ενώ ο αντιδήμαρχος κάλεσε την αστυνομία….

από paidis.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.