Παρατείνεται η καλοκαιρία και τη νέα εβδομάδα

0 608

Διατηρείται ο αντικυκλώνας πάνω από την Ευρώπη παρατείνοντας την καλοκαιρία και τη νέα εβδομάδα, 21-27 Οκτωβρίου 2019 σύμφωνα με ενημέρωση για τον καιρό από τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Σιούτα.

Δευτέρα
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα, με θερμοκρασίες σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι, Βοριάδες, ενισχύονται στο Αιγαίο φθάνοντας 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στη δυτική και νότια από 13 έως 29 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με Βορειοανατολικούς ανέμους, στα ανατολικά 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς.

Τρίτη και Τετάρτη
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη και Παρασκευή
Γενικά σχεδόν αίθριος καιρός, εξαίρεση με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Σάββατο και Κυριακή
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος καιρός με τοπική συννεφιά. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, στο Αιγαίο Βοριάδες 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.