Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας

Εκτός κυβέρνησης βρέθηκε ο Ντ.Ρόβλιας την Τρίτη, Υφυπουργός Εσωτερικών Βουλευτής Καρδίτσας, στην πρώτη «απώλεια» για την ομάδα του Γ.Παπανδρέου μετά την ανάληψη της εξουσίας τον Οκτώβριο.

0 151

Εκτός κυβέρνησης βρέθηκε ο Ντ.Ρόβλιας την Τρίτη, Υφυπουργός Εσωτερικών Βουλευτής Καρδίτσας, στην πρώτη «απώλεια» για την ομάδα του Γ.Παπανδρέου μετά την ανάληψη της εξουσίας τον Οκτώβριο. Εκτός κυβέρνησης βρέθηκε ο Ντ.Ρόβλιας την Τρίτη, Υφυπουργός Εσωτερικών Βουλευτής Καρδίτσας, στην πρώτη «απώλεια» για την ομάδα του Γ.Παπανδρέου μετά την ανάληψη της εξουσίας τον Οκτώβριο.

Αιτία για την απομάκρυνση του πρώην πλέον υφυπουργού Εσωτερικών, στάθηκε η δημοσιοποίηση λίστας με αιτήματα ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προς το πολιτικό του γραφείο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ίδιος ο υφυπουργός εξέφρασε άμεσα το βράδυ της Δευτέρας στον υπουργό Επικρατείας την πρόθεσή του να παραιτηθεί «για λόγους αρχής», αφού ανέλαβε την ευθύνη καλύπτοντας τους συνεργάτες του.

Ωστόσο τη Δευτέρα ο Γ.Παπανδρέου επανεξετάζοντας το θέμα αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση, καθώς όπως φαίνεται επιδιώκει να μην υπάρχει οποιαδήποτε σκιά στις πρακτικές στελεχών της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες θέλουν τον κ.Ρόβλια να υποστηρίζει ότι πρόκειται για καταγραφή αιτημάτων που ποτέ δεν προχώρησε πέρα από το πολιτικό του γραφείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.