Παραίτηση Καρατζά για την κομπίνα σε αντιπροσωπεία Ι.Χ

Βαρύ το κλίμα σήμερα στη Νομαρχία μετά τις εξελίξεις στο Τμήμα Συγκοινωνιών και την εμπλοκή στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση στην οποία έχει διαταχθεί και της νομαρχιακής συμβούλου της συμπολίτευσης κας Μαίρης Καρατζά, προϊσταμένης του συγκεκριμένου Τμήματος.

0 171

Βαρύ το κλίμα σήμερα στη Νομαρχία μετά τις εξελίξεις στο Τμήμα Συγκοινωνιών και την εμπλοκή στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση στην οποία έχει διαταχθεί και της νομαρχιακής συμβούλου της συμπολίτευσης κας Μαίρης Καρατζά, προϊσταμένης του συγκεκριμένου Τμήματος. Βαρύ το κλίμα σήμερα στη Νομαρχία μετά τις εξελίξεις στο Τμήμα Συγκοινωνιών και την εμπλοκή στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση στην οποία έχει διαταχθεί και της νομαρχιακής συμβούλου της συμπολίτευσης κας Μαίρης Καρατζά, προϊσταμένης του συγκεκριμένου Τμήματος.

Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε έχει να κάνει με την έκδοση αδειών αυτοκινήτων της BMW και της Renault, για τα οποία όμως δεν υπήρχαν τα απαραίτητα παραστατικά. Η «Τσιανατέλης Α.Ε.», αντιπρόσωπος των δύο εταιριών στα Τρίκαλα, έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων και ως φαίνεται το τελευταίο διάστημα λειτουργίας προέκυψαν συγκεκριμένα ζητήματα. Υπάρχουν  αγοραστές οι οποίοι σημειώνουν πως πλήρωναν και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις για τα αυτοκίνητά τους και… νιώθουν να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα, δίχως να τα έχουν παραλάβει καν πολλοί από αυτούς.
Εχουν εντοπιστεί πελάτες με άδειες κυκλοφορίας στα χέρια τους, χωρίς να υπάρχουν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών οι σχετικοί φάκελοι και χωρίς οι κεντρικοί εισαγωγείς των αυτοκινήτων στην Ελλάδα να έχουν εισπράξει χρήματα.
Πέρα από οικονομικό, το ζήτημα γίνεται και πολιτικό καθώς η κα Καρατζά, η οποία μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία, είναι νομαρχιακός σύμβουλος. Ο κ. Βλαχογιάννης την έθεσε σήμερα το πρωί εκτός παράταξης και ζήτησε την παραίτησή της από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.