Παπαχρήστος – Αβραμόπουλος: Ιστορίες… με νόημα στα social media..!

0 1.332

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων που έγινε την Παρασκευή και είχε μόνο 3 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία όμως είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το θέμα που μονοπώλησε και είχε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν το: Έγκριση της σκοπιμότητας και της βιωσιμότητας της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων, επιλογή του βέλτιστου τρόπου χρηματοδότησης της σχετικής επένδυσης και έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων παροχής Υπηρεσιών.

Το θέμα ήρθε προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων από τον αρμόδιο της εταιρίας, κάτι που όπως τονίστηκε έπρεπε να έρθει πριν την όποια απόφαση έπρεπε να παρθεί από την Οικονομική Επιτροπή. Αυτό επισήμανε ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αβραμόπουλος ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφαση.

Το θέμα είχε πολλές τοποθετήσεις μέσα στις οποίες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαχρήστος ζήτησε να γίνει ψηφοφορία μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων για να διαχωριστεί και η θέση των Συμβούλων συμφωνώντας μαζί του ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Παπαμιχαήλ.

Στην συνέχεια της συζήτησης ο κ. Παπαχρήστος έκανε την ερώτηση – κίνηση  ΜΑΤ – στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ποιος γνωρίζει τον κύριο που έκανε την ενημέρωση από την εταιρία, με τους κ.κ. Φωλίνα και Αλέκο να λένε… πως δεν τον γνωρίζουν!!!!

Ο κ. Αβραμόπουλος στην απάντησή τους έκανε την ερώτηση… και την ανάθεση ποιος την έδωσε κ. Δήμαρχε; 

Μετά από όλα αυτά… τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος κ. Θώμος… ο οποίος είπε πως ο ίδιος γνωρίζει τον άνθρωπο της εταιρίας και πριν πέντε χρόνια λόγο της δουλειάς του, τον έφερε σε επαφή με τον αείμνηστο τότε Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη για να γίνει από τότε το έργο αλλά δεν ευδοκίμησε.

Άρα ο κ. Θώμος είναι πίσω από αυτό… είπε ο κ. Αβραμόπουλος…. με την ενημέρωση να συνεχίζεται!

Ωστόσο από την εξέλιξη του θέματος… οι κ.κ. Παπαχρήστος και Αβραμόπουλος, προχώρησαν σε αναρτήσεις με υπονοούμενα στα προσωπικά τους προφίλ όπως θα δείτε παρακάτω:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr