Πάνω από 7 εκατομμύρια τα έργα του Δήμου Μετεώρων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

1 451

Μία υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκη Μιχάλη προς τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο πραγματοποιήθηκε σήμερα. Πριν από λίγο ο Δήμαρχος δέχτηκε τηλεφώνημα και με μεγάλη του χαρά άκουσε ότι η πρόταση της Δημοτικής του ομάδας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” “Αγροτική οδοποιία Δήμου Μετεώρων” ύψους 1.111.800 ευρώ έχει εγκριθεί.

Η ικανοποίηση του Δημάρχου ακούγοντας την ευτυχή κατάληξη μιας μεγάλης προσπάθειας για ένα ακόμα έργο υψίστης σημασίας είναι πολύ μεγάλη. Όλες οι προσπάθειες του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας σιγά σιγά αποδίδουν καρπούς περιμένοντας σε συνέχεια και επόμενες εγκρίσεις προτάσεων του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” ως απάντηση σε όλους εκείνους που τον κατηγόρησαν για λανθασμένες επιλογές.

Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να συμβάλει στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και  καθημερινότητας της σημαντικής παραγωγικής ομάδας του τόπου μας που είναι κτηνοτρόφοι και αγρότες.

Και έπεται συνέχεια.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
 1. ΟΧΙάς λέει

  Κάτι μας μύρισε ανοίξαμε το mystery box και διαβάσαμε στην ανακοίνωση της περιφέρειας:
  Έξι νέα έργα προϋπολογισμού 15,6 εκατ. ευρώ για τους Δήμους της Θεσσαλίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
  Για πρώτη φορά χρηματοδοτούνται έργα αγροτικής οδοποιίας 320 εκατ. ευρώ σε όλη τη χώρα…….
  -Αγροτική οδοποιία Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 1.111.800 ευρώ. Περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης (ασφαλτόστρωσης) υφιστάμενων αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 8,5 χλμ. στις Τ.Κ. Καλαμπάκας, Θεόπετρας, Ελαφίου και Σκεπαρίου, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε περιοχές όπου υπάρχουν κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.
  Αλέκο σταμάτα να κερνάς μπύρες……

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.