Παναγιώτα Δριτσέλη : Με χημικά απαντάει η Κυβέρνηση στο τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου

0 374Η αναλγησία της Κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες δεν έχει όριο. Με τη σημερινή απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες που αγωνίζονται για την επιβίωση τους. Γίνεται εμφανής η κυβερνητική αντίληψη για τις διεκδικήσεις του κόσμου της πρωτογενούς παραγωγής.

Η πολιτική της κυβέρνησης αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια, επιφύλαξε στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους μόνο προβλήματα και δυσκολίες.

Σήμερα, η επιβίωση του κόσμου της αγροτικής παραγωγής κρέμεται από μια κλωστή. Αν δεν τεθεί σε άμεση εφαρμογή ένα σχέδιο παραγωγικής σωτηρίας, ανά καλλιέργεια κι ανά κλάδο, εξειδικευμένο στις ανάγκες των παραγωγών, το ελληνικό αγροτικό προϊόν θα σβήσει. Αν, ταυτόχρονα, δε χαλιναγωγηθεί η ακρίβεια στην ενέργεια κι αν δεν ελεγχθούν τα καρτέλ των μεσαζόντων και της εμπορίας, ο αγρότης θα αναγκαστεί να φύγει από το χωράφι του. Αυτός είναι κι ο λόγος που βρίσκονται στο δρόμο. Η Κυβέρνηση, δυστυχώς, δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και καταφεύγει σε αυτό που γνωρίζει καλά, στον αυταρχισμό.

Όμως, δεν θα τους περάσει. Οι μέρες της τελειώνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει μια νέα πορεία προς τον αγροτικό κόσμο, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και με ασπίδα μία προοδευτική αντίληψη για το μέλλον της ελληνικής περιφέρειας και του πρωτογενούς τομέα. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.