Παναγιώτα Δριτσελη: “Και οι ορεινοί δήμοι των Τρικάλων στην συνολική ενίσχυση του επιδόματος θέρμανσης των 72 εκατομμυρίων ευρώ.”

0 389

Υλοποιήθηκε σήμερα μία ακόμα κυβερνητική δέσμευση, η οποία αφορά στους πολίτες των περιοχών που αντιμετωπίζουν τη δίνη του χειμώνα, με την περαιτέρω ενίσχυση των ποσών για το επίδομα θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση ΠΟΛ. 1226/14-12-2018, (ΦΕΚ Β’ 5701/18-12-2018) του Υπουργείου Οικονομικών, θα εκταμιευθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων, χωρίς καμία διοικητική ή άλλη γραφειοκρατική επιβάρυνση, επιπλέον των προϋπολογισθέντων 60 εκατομμυρίων, ακόμη 12 εκατομμύρια, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Οι πολίτες των ορεινών δήμων του Νομού Τρικάλων συμπεριλαμβάνονται στους δικαιούχους του έκτακτου αυτού επιδόματος, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και να διασφαλιστεί το κοινωνικό αγαθό της πρόσβασης στην ενέργεια.

Η έξοδος από τα μνημόνια θα συνεχίσει να χαρακτηρίζεται από αντίστοιχα μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης, τα οποία θα διευρύνονται όσο ισχυροποιείται η οικονομία της χώρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.